Представяне на Консолидираните финансови резултати на Бианор Холдинг АД за трето тримесечие на 2022 г.

Investor Call Banner

София, България, 12.12.2022 г. – В качеството си на публична компания, Бианор Холдинг АД кани своите акционери, инвестиционната общност и медиите на уебкаст/среща с ръководството на Дружеството, по време на която ще бъдат представени консолидираните финансови резултати за третото тримесечие на 2022 г.

Срещата ще се проведе в понеделник, 12 декември 2022 г. от 10:30 часа местно време и ще бъде на български език. Можете да зададете вашите въпроси предварително на имейл адрес tereza.trifonova@bianor.com, или в Q&A формата по време на срещата.

Линк за участие: Представяне на Консолидираните финансови резултати на Бианор Холдинг АД за трето тримесечие на 2022 г.

Добавете събитието във вашия Google календар.

Консолидираните приходи на Бианор Холдинг АД за третото тримесечие на 2022 г. нарастват с 16% на годишна база до 1.39 млн. лв. EBITDA отбеляза 66.9% годишен ръст до 197 хил. лв., а консолидираната нетна печалба възлиза на 255 хил. лв., спрямо 11.7 млн. лв. отчетени през третото тримесечие на 2021 г.

След IPO през 2007 г., Бианор Холдинг АД се превръща в първата софтуерна компания търгувана на Българска Фондова Борса. Днес Бианор Холдинг, борсов код BNR, представлява група от високо-технологични компании предлагащи специализирани ИТ услуги. Дъщерното дружество с основен принос за приходите на групата, а именно „Бианор Сървисиз“ ЕООД (www.bianor.com), специализира в бързо-развиващия се сегмент на обработка и стрийминг на данни, в частност и видео стрийминг. Компанията предоставя софтуерни услуги по разработка и внедряване на OTT (over-the-top) решения за пренос на видео съдържание и решения за пренос и обработка на данни за телекомуникационната и отбранителната индустрии.