Бианор Сървисиз е обявена за най-добрата българска софтуерна B2B компания

Clutch обяви Бианор за водеща B2B компания в България за 2020 г. в категорията „Разработване на софтуер“.

Разположена в сърцето на Вашингтон, Clutch е платформа за B2B рейтинги и рецензии. Сайтът включва проверени отзиви, оставени от бивши клиенти на доставчици на услуги. Тези отзиви служат за основа на техните рейтинги и класации.

Със седалище в София, България, и офис в Съединените щати, Бианор Сървисиз е награждавана компания за аутсорсинг на софтуер с повече от 20-годишен опит в разработването на персонализирани ИТ решения. Компанията е специализирана в изграждането на решения за видео стрийминг за компании от технологичната, медийната, телекомуникационната и отбранителната индустрия.

 

Всяка година Clutch обявява своите награди Leader Awards – най-високопоставените доставчици на B2B услуги според географското местоположение и направлението на услугите. Проучването на Clutch за 2020 г. показва, че Бианор е водеща B2B компания в България, в категорията „Разработване на софтуер“ за 2020 г.

 

„Развълнувани сме, че бяхме обявени за лидер сред най-добрите B2B компании, от високо оценен авторитет като Clutch.co“, каза Иван Димитров, управител на Бианор Сървисиз.

 

Бианор благодари за всички наши невероятни клиенти, особено за тези, които отделиха време да оставят отзив в Clutch. Чуйте какво казаха те за опита си в работата с Бианор:

„Те имаха страхотно отношение и винаги се чувствахме като приоритет. Ако се бяхме обърнали към по-голям доставчик на услуги, може би нямаше да получим същото ниво на обслужване. Бианор наистина се грижеше за нас като клиенти. Например, ако излизаха в отпуск, оставаха до късно, за да гарантират, че цялата работа в ход е завършена навреме. Това беше много личен и практически проект“, сподели Андреас Мартин (Andreas Martin), съосновател на Flowers-Software GmbH – стартъп за управление на работни процеси, Германия.

 

Както тази награда, така и оценката от 4,8 звезди са благодарение на вас, нашите прекрасни клиенти!

 

Прочетете отзивите в Clutch за Бианор, за да научите повече за това какво е да работиш с нас, или се свържете директно с нас, за да започнете работа по следващия си проект още днес.