Бианор Сървисиз печели наградата на Clutch за най-добра компания за тестване на софтуер

Благодарение на високото ниво на решенията и ангажиментите на Бианор Сървисиз, компанията наскоро бе отличена с престижната награда Leaders Award на Clutch за 2021!

Известна с непрестанния си стремеж към съвършенство и иновации, Бианор Сървисиз е базирана в София, България, компания за разработка на софтуер. Имаме повече от 20-годишен опит в изграждането на персонализирани ИТ решения. От 1998 г. насам сме имали възможността да работим с множество компании в областта на технологиите, медиите, телекомуникациите и отбранителната индустрия.

Благодарение на нашите решения и ангажименти на високо ниво, Clutch наскоро отличи Бианор по време на своята престижна награда 2021 Leaders Award!

Clutch е бързо развиваща се платформа за B2B рецензии и пазарни проучвания, която обхваща различни индустрии по целия свят. Всяка година наградите на Clutch отбелязват отличилите се доставчици на услуги и ги удостоява със значки, за да демонстрира водещата им позиция. Проучването за 2021 г. на платформата, официално установи, че Бианор е лидер сред всички български компании за софтуерно тестване!

„Много се радваме, че бяхме признати за водеща компания за разработка на софтуер и софтуерно тестване от такъв реномиран бизнес портал като Clutch.co.“ – Иван Димитров, управител на Бианор Сървисиз.

Целият екип на Бианор иска да благодари на всички, които ни подкрепиха в трудните моменти, особено на нашите клиенти, които ни повериха бизнеса си. Това признание от Clutch е отражение на нашия успех като доставчик на услуги и на успеха на нашите клиенти.

В тази връзка искаме да изкажем специални благодарности и на нашите клиенти, които щедро рецензираха услугите ни в Clutch! Без вашите феноменални отзиви нашият екип нямаше да постигне такъв резултат.

„Имаха страхотно отношение и винаги се чувствахме като приоритет. Ако се бяхме обърнали към по-голям доставчик на услуги, може би нямаше да получим същото ниво на обслужване. Бианор наистина се грижеше за нас като клиенти.“ – Основател, Flowers-Software GmbH

„Оценявам факта, че предоставиха отлично обслужване, независимо от това колко малък е проектът ни или колко им плащаме. Знам, че сме малък клиент – не влияем толкова много на крайните им резултати, но те се отнесоха сериозно към работата ни и ни третираха като сериозни клиенти, което оценявам.“ – Съосновател, BIORITHM

Работете с признати експерти! Работете с Бианор! Свържете се с нашия екип и ни разкажете всичко за вашия проект. Чакаме с нетърпение Вашия отговор.