Бианор заема челни места в класациите на  GoodFirms заради предлагането на комплексни софтуерни решения: Иван Димитров

Създадена през 1998 г., Бианор е добре-позната компания за разработка на софтуер. В продължение на 21 години експертите на фирмата разработват и представят уникални софтуерни решения за водещи технологични, медийни и телекомуникационни корпорации. Бианор е сертифицирана по стандартите на НАТО за осигуряване на качеството NATO AQAP 2110 и 2210 и ISO 9001:2015, а също така два пъти е удостоена с наградата „Иновативно предприятие на годината“ и наградата „Най-добър продукт“ на LISA, наред с други признания за предприемачи.

Бианор ангажира висококвалифициран персонал в офисите си в Ню Йорк и София. Екипът се стреми да прилага най-ефективните технологии, за да създава удовлетворяващи преживявания за потребителите и да предлага нови възможностите за развитие на бизнеса на клиентите си. Експертите на Бианор винаги си поставят високи стандарти, които се стремят да надминат, за да създадат високо-технологични софтуерни решения.

Съществувайки вече почти две десетилетия, Бианор предлага услуги на някои водещи компании в областта на технологиите, медиите, телекомуникациите и отбранителната индустрия. Екипът е работил за клиенти, от стартиращи предприятия до средни компании и водещи корпорации, обслужващи различни индустриални ниши.

Софтуерните инженери на Бианор подпомагат клиентите на кампанията в техните усилия да създават съвременни и надеждни решения. Културата на Бианор означава ангажираност, разбиране на целите на клиентите, референции и ясни действия за предоставяне на софтуерни решения с финес. Организацията също така отделя сериозно внимание на основните принципи, които включват прозрачност, работна етика, сигурност, съвършенство и комуникация в партньорството с всеки клиент.

Екипът на GoodFirms се свърза с Иван Димитров, управител на Бианор Сървисиз, в който той споделя как бизнесът е стартирал и е постигнал успех предлагайки надеждни услуги, предоставящи софтуерни решения, които носят реална стойност на потребителите.

Бианор е основана от двама млади софтуерни инженери. Тяхната основна цел е да дадат възможност на хората по света да общуват, да си сътрудничат и да се наслаждават на технологии съобразени с техните нужди.

Иван повтаря, че Бианор е фокусирана върху постигането на резултати, постигането на цели, изпълнението на обещания и, най-важното, поставянето на клиентите във фокуса на събитията. С 20-годишен опит в разработването на софтуер, Бианор предоставя софтуерни аутсорсинг услуги на стартиращи предприятия и малки и средни компании. Фирмата признава изискванията на своите клиенти, като предлага образцови услуги, подкрепени от знания, пазарна осведоменост, технически опит и талантливи професионалисти.

Бианор има различни клиенти, като например ИТ компании – разработчици на софтуерни продукти, телекомуникационни компании и цифрови медии. Освен това, екипът се специализира в уникална ниша –   разработването на софтуерни решения за отбранителната индустрия. През последните няколко години Бианор се фокусира върху решенията за видео стрийминг и излъчване на живо, което привлича клиенти идващи от различни бизнес сектори.

Екипът от експерти на Бианор обхваща целия жизнен цикъл на създаването на едно софтуерно решение – от концептуалното предложение до маркетинговите консултации, изпълнението и поддръжката, за да се адаптира бързо към текущата динамика на пазара. Екипът също така се стреми да изпълнява специфичните нужди на клиентите и да подобрява своите практики въз основа на изискванията на проекта.

По-нататък Иван обяснява, че „Понякога back-end е много по-сложен от front-end и ние инвестираме повече време в разработването. Но в някои случаи екипът се нуждае от гладък интерфейс и безупречно потребителско изживяване, което превръща front-end-а в приоритет, насочвайки повече усилия към него.“ Колективът твърдо вярва в упоритата работа и всеотдайността; затова и крайната им цел е да направят проектите на клиентите успешни по най-ефективния начин. С надеждни и автентични решения инженерите на Бианор са завършили успешно множество проекти.

Отзива по-долу потвърждава качеството на софтуера, разработен в Бианор.

НАТО AGS – Програма на НАТО за съюзно земно наблюдение

Отзив на 1/8/19 от Франко Барети

Длъжност: Програмен мениджър „Програми на НАТО“ в Leonardo

Казвам се Франко Барети и съм Програмен мениджър „Програми на НАТО“ в компанията Leonardo. Бианор проектира и предостави софтуер за стрийминг на видео. Проектът трябваше да се придържа към високите критични изисквания за качество, скорост и надеждност. Бианор се доказа като достоен за доверие партньор, когото препоръчваме и за други проекти.

GoodFirms

Освен услугите за разработване на софтуер, Бианор помога на екипите на своите клиенти бързо да навлязат в новите технологии и в специфичните експертни познания. В Бианор подбраните експерти разбират бизнес предизвикателствата на клиентите и им помагат да ги решат, без да се налага да правят допълнителни разходи за набиране на персонал, инфраструктура и експлоатация. Екипът на Бианор се фокусира единствено върху бизнеса на клиентите и служи като продължение на съответните им организации. По този начин, реагирайки бързо на развитието на пазара и нуждите на клиентите, без да губят инерция или визия, експертите печелят приза за най-добрата компания за ИТ услуги в България в GoodFirms.